ImageFlow : imagePath

ImageFlow dankt zijn naam aan CoverFlow, een manier om het bladeren door bestanden zichtbaar te maken.

Voorbeeld : Mijn Boekenkast.

Op 2 februari attendeerde ik Finn Rudolph, de maker van ImageFlow er op dat zijn JavaScript bibliotheek niet buiten de document root geplaatst kan worden.

Met de volgende aanpassingen in imageflow.js kan het path worden ingesteld :

ImageFlowPATH: '', /* Path to Image Flow library */
var optionsArray = ['aspectRatio', 'buttons', 'captions', 'imageCursor', 'imagesM', 'ImageFlowID', 'ImageFlowPATH', 'imageFocusM', 'imageFocusMax', 'imagesHeight', 'onClick', 'opacity', 'opacityArray', 'percentLandscape', 'percentOther', 'preloadImages', 'reflections', 'reflectionGET', 'reflectionP', 'reflectionPNG', 'imageScaling', 'scrollbarP', 'slider', 'sliderCursor', 'sliderWidth', 'startID', 'startAnimation', 'xStep'];
src = thisObject.ImageFlowPATH+'reflect'+version+'.php?img='+src+thisObject.reflectionGET;

Voorbeeld :

instanceOne.init({ ImageFlowID:'myImageFlow', ImageFlowPATH:'libraries/ImageFlow/'});

In 1.3.0 is deze aanpassing overgenomen, echter met de variabele naam imagePath ipv ImageFlowPATH.

Meer informatie : ImageFlow

David van der Tuijn
"Mijn naam is David van der Tuijn, als senior php developer bij Floro Webdevelopment B.V. werk ik samen met een projectleider, back-end developers, front-end developers en designers, op basis van een functioneel- (FO) en technisch ontwerp (TO), bouw ik webapplicaties die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied. Ik werk zelfstandig, weet hoe een architectuur opgezet moet worden en kan deze uitdragen in een multidisciplinair team. binnen een project adviseer ik over de juiste methoden en technieken. Ik ontwikkel en bewaak de kwaliteit van de development werkzaamheden in projecten en kan projecten binnen een afgegeven planning afronden."